Vi er på vej ind i messesæsonen, og efter epidemien er vi alle kommet lidt ud af messe-form. Men selvom verden har stået stille, så er det bestemt ikke en undskyldning for ikke at stå knivskarpt. Her får du en række råd til, hvordan din messestand bliver den fedeste på hele messen.

Kill your darlings

Der findes ikke noget værre end en uoverskuelig stand, som er proppet med alverdens dingenoter. Du nødt til at være konsekvent i din planlægning, når du skal vælge de produkter du vil have med. Du skal spørge dig selv, hvad dine fedeste produkter er. Det er dem du skal have med, så du kan gøre din stand overskuelig og give det bedste førstehåndsindtryk.

Messedesign

Længe før du skal afsted på messen, så skal du gøre dig tanker om, hvordan din messe skal se ud. Gør den personlig, så ingen bliver i tvivl om, hvilket firma der holder til i standen. Du kan eventuelt bestille en messevæg med dit logo eller produkt på. Vigtigst af alt er, at lav en skitse over standen, så du ved hvor alt skal stå, når du skal til at stille op.

Mere liv

Lav en masse illustrationer hvor du fremviser dine produkter i aktion. Jo mere aktivitet du kan skabe ved din stand, jo bedre. Sørg også for at der er aktiviteter for børnene, fordi når de er underholdt, så bliver mor og far og kigger det længere. Tænk virkelig over at give den en skalle på det visuelle. Vi alle husker meget bedre det vi ser, som stjæler vores opmærksomhed. Så er der større sandsynlighed for, at du også får udbytte og en masse henvendelser efter messen.