Sådan finder du den rigtige udendørs skraldespand

Når du har ansvaret for et udeområde, er det vigtigt, at du sørger for, at folk kan komme af med deres skrald, når de opholder sig der. Selv hvis det er et udeområde, der ikke lægger op til, at det er sted, hvor folk opholder sig, kan der ende med at ligge meget skrald alligevel, hvis der ikke står en udendørs skraldespand. Derfor er det helt sikkert noget, som du bør investere i. 

Der findes en lang række forskellige former for skraldespande, som du kan bruge uden for. Du kan finde stort set alle former på en webshop som cleanmanagement.dk. Det gør, at du dermed nemt kan få lige præcis den form for skraldespand, der passer til dit udeområde. Er du i tvivl om, hvilken form for skraldespand du skal vælge, kommer vi her med en lille guide til, hvilke former der findes, og hvor de er gode at bruge henne. 

Mange udendørsskraldespande har et askebæger, hvor det er muligt for rygere at skodde deres cigaret. Hvis du har et udeområde, hvor der ofte står folk og ryger, for eksempel foran et hotel eller en restaurant, er det oplagt, at du sætter denne form for skraldespand op. Det gør, at dem, der bruger stedet, nemt kan komme af med deres skodder, og du undgår dermed at skulle have en masse skodder liggende på området. 

Er det et udeareal, hvor folk ofte passerer hurtigt forbi, er det ikke sikkert, at de har meget tid til at smide deres ting ud. Måske er det noget, som de gør i farten. I det tilfælde er det en god ide for dig, at du vælger en skraldespand, hvor der er et stort hul til at smide skrald i. Det er med til at gøre, at det er nemt for folk at ramme med skraldet, selvom de går. 

Er det et sted, hvor der er mange fugle, for eksempel i en park, en skov eller ved stranden, er det en god ide, at du vælger en udendørsskraldespand med låg på. Mange fugle kan godt finde på at lede efter madrester i en åben skraldespand. Så hiver de halvdelen af indholdet ud for at se, om der er noget, som de kan spise. Det gør, at du alligevel ender med at have skrald liggende over det hele – selvom folk, der har brugt området, har været gode til at rydde op efter sig. Der kan låget altså virkelig være en stor hjælp i forhold til at undgå ekstra arbejde.