Vi og vores børn udsættes dagligt for en stor mængde kemikalier gennem blandt andet forurening af luften og andre dele af vores omgivende miljø. Desværre er en fuldstændig afskærmning fra usunde kemikalier ikke mulig, men ved at sætte ind der hvor det er muligt, kan du skåne dig selv og din familie og undgå konsekvensen af det man kalder ”cocktaileffekten”. Dette ord beskriver den samlede effekt af alle de kemikalier vi udsættes for, og understreger dermed at ved at mindske blot en lille del af vores konkakt med kemikalier, nedsættes effekten for at der opstår farlige eftervirkninger.

Vælg økologisk der hvor du kan

Ønsker du dermed at give dit barn de bedste vilkår for et langt og sundt liv, er det bedste råd at vælge økologiske produkter, hvad end det er tøj eller mad der står på indkøbslisten. Økologiske råvarer findes i ethvert supermarked, mens økologisk baby- og børnetøj kan være sværere at opdrive. Hos Babynature.dk finder du et bred udvalg af babytøj, som alt sammen er produceret af det blødeste økologiske bomuld. Du er dermed garanteret tøj til dit barn, som er fri for skadelige stoffer og som du trygt kan svøbe den lille i, uden at bekymre dig om kemikalier og følgevirkninger.

Giv dine børn en gave i form af et sundt miljø

Ved at vælge økologisk tøj til dit barn, er det ikke kun barnet sundhed du prioriterer. Dette tøj er nemlig ikke kun produceret med omtanke for dit barn, men også med omtanke for miljøet. Derfor giver du ikke kun dine børn en gave i form af et godt helbred, men du giver dem også en gave i form af et sundt miljø, som de og deres egne børn kan få glæde af i mange år endnu.