Sådan vælger du en professionel støvsuger

Når du skal finde en støvsuger, som I kan bruge i virksomheden, eller som jeres rengøringspersonale skal bruge, er der en række ting, som I skal være opmærksomme på. Det er nemlig ikke det samme at købe en professionel støvsuger, som hvis du skal købe en almindelig støvsuger til dit hjem. Der er en række ting, som du skal tænke over i forbindelse med købet af støvsugeren til din arbejdsplads. 

I denne artikel kommer vi ind på nogle af de vigtigste ting, som du bør tænke over. Vi har lavet guiden i samarbejde med nowas.dk. De sælger blandt andet professionelle støvsugere og har derfor stor erfaring indenfor området. 

1. Ergonomisk korrekt

Når dine medarbejdere støvsuger, er det vigtigt, at de får den støtte, som de har brug for til at bruge deres krop på den rigtige måde. Det er hårdt for kroppen at støvsuge og derfor er det vigtigt, at en professionel støvsuger er ergonomisk korrekt. Det skyldes, at det er en, som medarbejderen bruger i flere timer om dagen. 

2. Brugervenlig

Derudover er det vigtigt, at du vælger en støvsuger, der er brugervenlig. Det gælder både i forhold til, at det skal være en, der er nem at betjene, og en, der er nem for dig at få med rundt. Hvis der er mange skiftende medarbejdere, der bruger støvsugeren, skal de hurtigt kunne sætte sig ind i, hvordan den fungerer. Derudover skal det være nemt for dem at komme rundt mellem møbler og lignende i jeres lokaler. 

3. Lavt lydniveau

Hvis der skal gøres rent, mens der er folk, der sidder og arbejder, eller I har gæster på for eksempel hotellet, er det vigtigt, at I vælger en støvsuger med et lavt lydniveau. I dag kan du heldigvis få støvsugere, der er så støjsvage, at det er muligt at støvsuge i lobbyen på hotellet midt om dagen.