Skal dit tøj også kunne mere end blot at være flot? Vil du gerne have at dit tøj udtrykker netop, hvem du er? Så er der nogle ting du skal være opmærksomme på, når du shopper de nyeste fund til din garderobe. Herunder finder du en guide, som du kan have i baghovedet på din næste strøgtur, eller når du shopper online.

  1. Stilforvirring er din værste fjende. Gør derfor op med dig selv, om du er til det rå, feminine, sporty eller måske noget helt fjerde. Det er okay at kombinere eksempelvis det feminine med det rå look, men undgå helst at kombinere for mange stiltyper med hinanden, da det ofte vil skabe et lidt rodet og forvirrende look, og derfor ikke bidrager til at vise hvem du er.
  2. Gå efter print der matcher både din personlighed og årstiden. Er du til blomsterprint, så tænk over hvilke farver der klæder dig bedst, og ligeledes hvilke farver der passer til årstiden. Er du til print med tekst, så vælg en T-shirt eller bluse, med en tekst du synes giver mening for dig, og som afspejler hvem du er som person. Det kan også være, at du er mere til simple mønstre som eksempelvis prikker eller striber. Igen er det et spørgsmål om at vælge et mønster, som både klæder dig, og afspejler din personlighed.
  3. Hav altid basistøjet i orden. Uanset hvor stor en fan du er af blomster, tekst eller mønstre og det udtryk disse print kan tilføre dit look, så er det vigtigt, at du også af og til investerer i en T-shirt eller bluse som er helt simpel. Dit look kan simpelthen blive alt for forvirrende at se på, hvis du klæder dig i et virvar af mønstre, og det er derfor vigtigt at finde den gyldne middelvej mellem simpelt på den elegante måde og simpelt på den kedelige måde.

Et alsidigt tøjmærke

Soulmate tøj er et brand som er kendt for at lave tøj der matcher enhver smag. Er du den sporty type, den feminine type, eller et miks af de to? Er du til blomsterprint, print med tekst eller foretrækker du helt enkle styles? Uanset hvad kan dette mærke tilbyde styles, som passer til dig og kan hjælpe dig med at vise verden hvem du er.