Når der sker uheld og folk kommer til skade er det vigtigt, at man formår at bevare roen. Gør man ikke det, risikerer man at forværre situationen. Derfor er det en fordel, at man har oplevet de mest almindelige ulykkesscenarier på forhånd. Er man sikker på sine evne, og hvad det kræver at redde liv, så er ens behandling langt mere effektiv. Det kan man øve sig på med modeller og udstyr fra Optisafe.dk. De forhandler nemlig anatomiske modeller til undervisning samt udstyr til simulationstræning inden for eksempelvis brandbekæmpelse og genoplivning. Derudover har de et kæmpe sortiment af førstehjælpsudstyr og –materialer. Her kan man altså også som professionel finde det, man behøver.

Hvad tilbyder Optisafe.dk inden for trænings-, simulations- og førstehjælpsprodukter?

I deres store sortiment finder I et udvalg af en lang række forskellige produkter – heriblandt:

  • Førstehjælpskasser og –produkter
  • Akuttasker og sportspleje
  • AED Hjertestartere samt skabe og tilbehør
  • Anatomiske modeller til undervisning og illustration
  • Produkter til immobilisering, luftvejshåndtering og blødningskontrol
  • Forbindinger til brandsår og diverse skader

Høj kvalitet af produkter, leverandører og service

Hos Optisafe.dk forhandler de kun produkter fra anerkendte leverandører som 3B Scientific, Fireware, Primedic, Northaid og mange andre, heriblandt også deres eget mærke. De tilbyder også service af de købte produkter, dermed er I sikret, at jeres produkter altid er i orden og klar til brug. Hvis I overvejer at afholde en førstehjælpstræningsdag for de ansatte i firmaet og synes at køb af træningsudstyr er for meget, har I også muligheden for at leje udstyr til træningsdagen.

Uanset om I overvejer det ene eller det andet, kan I altid kontakte dem og få råd og vejledning. De leverer hurtigt, så I også hurtigt kan komme i gang med førstehjælpstræningen og skabe et trygt miljø.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *