Sneakers fra DL Sport - komfort og stil i eet

Når talen falder på italiensk skodesign, ser de fleste af os nok klassiske lædersko med minutiøse syninger og et firecifret prisskilt i den høje ende for os. Men vidste du, at det top moderne italienske brand DL Sport designer super hippe sneakers, som på én og samme tid er fashionable og komfortable?

DL Sport sneakers er fikse til både hverdag og fest

Sneakers fra DL Sport kombinerer det sporty islæt fra den klassiske sneaker med et lækkert, tidløst look og gennemført håndværk. Skoene er udført i det blødeste nubuck, og flere af modellerne har smarte detaljer så som lynlås i siden og indsyet lak eller andre materialer. Disse sneakers kan bruges på kontoret eller på cocktailbaren, til udflugten i skoven eller til firmaets reception. De går til såvel formelt som casual outfit, og er som en drøm at gå i med deres bløde såler og formidable støtte.

Køb DL Sport sko online – og handl lokalt hos Ottoline Sko

Når du køber sko, tøj og accessories i Ottoline Skos online shop på ottoline-sko.dk, får du alle fordelene ved at handle i en dansk butik. Du kan få kvalificeret rådgivning og vejledning på dansk af butikkens eget personale, som kender samtlige produkter til bunds. Når du ringer til vores kundeservice for at få hjælp til din bestilling, vil det være en dansktalende medarbejder du får i røret. Og du kan føle dig helt tryg ved din bestilling.

Ottoline Sko lever 100% op til EU’s sikkerhedsstandarder i forhold til beskyttelse af person- og betalings oplysninger. Og du kan være sikker på, at din pakke kan spores hele vejen fra afsender til modtager. Samtidig kan du nyde godt af fordelene ved e-handel – du behøver ikke at bo i Århus eller Risskov, hvor de fysiske butikker ligger, for at få adgang til det store udvalg af lækre kvalitetsvarer hos Ottoline Sko.