Spejle efter mål giver dig mulighed for at tilpasse spejlet til dit hjem

Har du et rum, hvor du ikke lige kan se, hvordan et konventionelt spejl vil passe derind? Eller drømmer du om et spejl, der går fra gulv til loft? I det tilfælde kan det være smart for dig, at du vælger et spejl, der er lavet efter mål. Det vil altså sige et spejl, der er lavet særligt til at være i dit hjem. 

Hvis du har et lille pulterrum, hvor du gerne vil indrette walk-in, er det for eksempel oplagt, at du får sat et stort spejl op der. Men hvis der er mange hjørner, kanter og måske et skråt tag, kan det være svært for dig at købe et standardspejl. I det tilfælde vil et eller flere spejle efter mål give meget bedre mening. 

Der findes flere steder, hvor du kan bestille et spejl efter mål. Et af de steder er via hjemmesiden glasse.dk. De har stor erfaring med at lave spejle efter mål. Det er med til at gøre, at du kan få en løsning, der passer perfekt til dit hjem. 

Det behøver ikke bare at være, hvis du gerne vil indrette walk-in i pulterrummet. Det kan også være, hvis du gerne vil have et spejl på dit badeværelse, hvor det skal være muligt, at dine lamper kan stikke ud igennem. Lamperne kan være med til at give et godt lys til spejlet, så det vil være nemt for dig at se, hvad du laver. De kræver dog også, at spejlet bliver lavet specielt til dit badeværelse. 

Eller måske er det et stort dobbeltspejl, du drømmer om. Hvis du har to håndvaske på badeværelset, vil det være perfekt, at der er et stort dobbeltspejl over dem. Det vil være med til at gøre, at begge personer ved håndvaskene nemt kan se, hvad der foregår. Det gør det både nemmere at frisere sig, lægge make-up og tjekke, om tøjet sidder rigtigt.