Stærke og kompetente vikarer fra vikarservice.nu

Som arbejdsgiver inden for en meget opgave- eller sæson betonet branche – for eksempel byggeri, håndværk, plantage- eller gartneri arbejde, skovbrug eller landbrug – kender du sikkert alt til problematikkerne omkring ansættelse. Det virker forkert og meget omstændeligt at ansætte medarbejdere i faste stillinger, når det er meget sandsynligt, at de alligevel skal afskediges ved sæsonens afslutning eller så snart opgaven er udført.

Samtidig er det en omkostningsfuld procedure, især på ressource fronten. Der skal indrykkes jobannoncer, læses ansøgninger igenne, og indkaldes til jobsamtaler, som skal afholdes i god tid inden forventet ansættelse. Også selv om du vælger at lade dine midlertidige medarbejdere arbejde på tidsbegrænsede kontrakter. Denne procedure er opslidende og koster i sidste ende mere, end det ville koste at hyre arbejdskraft ind via et professionelt vikarbureau.

Få hjælp fra et vikarbureau, og få de bedst kvalificerede kandidater til jobbet

Hvis du vælger at alliere dig med et vikarbureau, når du skal finde medarbejdere til vikarstilinger, er du sikret, at screeningsproceduren er udført på forhånd. Et vikarbureau som for eksempel vikarservice.nu lever af at matche potentielle arbejdsgivere med egnede kandidater – og vil kune kunne eksistere, hvis der er fuld tilfredshed fra begge parter. Derfor er du garanteret det optimale match, når du kontakter vikarservice.nu med henblik på at finde vikarer til faglærte såvel som ufaglærte jobs inden for områder så som landbrug, håndværk, montage, gartneri, bygge- og anlæg, rengøring, vinduespolering, hjemmepleje, produktion og maskinarbejde.

Vikarservice.nu – specialister i det gode match

Vikarservice.nu har erfaring med mandskabsudlejning og formidling af vikarer til såvel offentlige som private virksomheder. Og der rykkes hurtigt ud – du kan få en vikar inden for en time, hvis din virksomhed pludselig er ramt af sygdom eller anden forfald. Du får en vikar med hænderne skruet rigtigt på, og som med garanti har kompetencer og niveau, som passer til din virksomhed. Læs mere på vikarservice.nu