Stilet herretøj

Audace Copenhagen blev skabt af to unge ildsjæle, hvis fælles passion for minimalisme og detaljer dannede fundamentet for det tidløse design, der i dag kendetegner deres sortiment bestående af streetwear til den kvalitetsbevidste mand. Tøj fra Audace Copenhagen er designet efter forestillingen om, at less is more. Hvert et stykke tøj kan være det bærende element i et outfit, men kan også styles, så det bliver mere eller mindre iøjnefaldende, alt efter hvilket udtryk man søger at opnå.

Audace Copenhagen står bl.a. bag et bredt udvalg af jakker. Vælg mellem læder eller ruskind, og oplev hvordan Audace Copenhagen har kombineret det minimalistiske udtryk, der kendetegner skandinavisk designet tøj, med rå elementer, for på den måde at skabe et urbant storbylook.

Kombiner evt. en af de stilede jakker med en basic T-shirt fra Audace Copenhagen. Disse er fremstillet i blødt bomuld, og føles en smule elastiske. De fås i både naturfarver som sort, grå og støvet grøn, samt blå od rød, hvis man ønsker at tilføje noget farverigt til et outfit. Vælg mellem en basic T-shirt med et lille, diskret logo, eller en T-shirt med print, hvor Audace Copenhagens elegante logo er trykt på forsiden af T-shirten.

Hos Audace Copenhagen finder du endvidere et udvalg af langærmede trøjer, både sweatshirts og turtleneck trøjer, der gennem de seneste år er blevet et populært valg blandt mange unge, både kvinder og mænd.

Udover tøj, byder Audace Copenhagens sortiment på både sko, tasker, solbriller og kasketter. Af øvrigt tilbehør kan nævnes smykker og bælter. Audace Copenhagen har således skabt et univers bestående af stilet tøj og tilbehør til dig, der holder af at præsentere dig selv på en stilet, men samtidig rå og frisk facon. Audace Copenhagen er både tøj, man ser på gaden, samtidig med at det kan bruges til mere formelle lejligheder.