Stort udvalg inden for tøj og tilbehør

Project 4 forhandler alt fra tøj og tilbehør til hjemmet, til bøger og magasiner. Butikken ligger i København. Project 4 er for dig, der holder af at udtrykke dig gennem din stil, og som ikke er bange for at skille dig ud fra mængden.

Project 4 fører bl.a. tøjmærker som Won Hundred og Libertine Libertine. Begge brands er kendt for at være med der, hvor de nye tendenser popper op, men samtidig også for at sætte deres helt eget designmæssige præg på deres kollektioner. Project 4 har samlet mange flotte items fra både Won Hundred, Libertiner Libertiner og en række øvrige brands, der alle i deres stilmæssige udtryk minder om hinanden. Hos Project 4 kan du forvente at finde retro-inspireret tøj, der samtidig repræsenterer tidens trends og tendenser.

Udover tøj der kombinerer retro-elementer med nuværende trends fra modeverdenen, finder du hos Project 4 desuden et stort udvalg af sko. Også her er der noget for enhver smag, da sortimentet består af både moderne sneakers og Chelsea støvler, der rent modemæssigt hurtigt kan lede tankerne hen på et retro-inspireret, elegant outfit, evt. med viddebukser og en lille, sort hæl. De elegante Chelsea støvler er af mærket Royal Republiq, der kombinerer det lidt rå læderlook med både moderne og på sin vis retro-inspirerede design.

I den del af sortimentet, der ikke er tøj, vil du ligeledes opleve et sammensurium af produkter, der ikke kun er inspireret af tiden nu og her. Hos Project 4 forhandler man bøger – en samling, der byder på både “1000 Sneakers” – til dig, der interesserer dig for historien bag de kendte sportssko, samt Edward S. Curtis, fotografen, der rejste Nordamerika tyndt og dokumenterede rejsen gennem fortællinger og illustrationer.

Gør et unikt kup hos Project  hvor mange produkter og items kun fås i begrænset antal. Det er en del af Project 4’s tilgang til mode, at ikke alle behøver at have det samme. Hold derfor godt øje med Project4.dk, så du ikke går glip af unikke items.