Strik kan sagtens være moderne og spændende

Mange forbinder det at strikke med bedstemødre, der sidder og strikker strømper i en gyngestol. Sådan er strik dog langt fra mere. Det er blevet meget moderne at strikke i dag. Blandt andet fordi så mange af os har et arbejde, hvor vi laver noget, der foregår i vores hoved og på en computer. Så kan det være rart at sidde med et helt konkret materiale mellem hænderne. 

Hvis du som ung er interesseret i strik, findes der derfor mange forskellige muligheder for dig for at komme i gang med noget mere moderne og spændende strikkeri. Først og fremmest kan du for eksempel vælge at strikke i de farver, der er in i øjeblikket. Det giver dig noget strikket tøj, der virkelig er med på moden. Du behøver ikke at vælge det garn og det mønster, som din bedstemor bruger. 

Derudover er der også nogle detaljer på det strikkede tøj, der er moderne og umoderne i takt med, hvordan stilen er. Lige nu er det for eksempel meget moderne at have flæser på sit tøj. Det kan være flæsekanter på dine ærmer eller en flæsekant forneden på din strikkede kjole eller nederdel. 

Hvis du gerne vil finde garn og moderne strikkemønstre, er det en god ide, at du går ind på håndarbejdswebshoppen sommerfuglen.dk. De har et stort udvalg af forskellige former for strik. Der er derfor både noget til dig, der gerne vil kaste dig ud i en mere moderne form for strik, og noget for dig, der hygger dig med at strikke, sådan som du altid har gjort. 

Du kan bruge dit strik som en gave til andre eller beholde det selv. Det er herligt at kunne strikke tøj til sig selv i en god kvalitet, men det er mindst lige så herligt for dig, at du kan give det til andre i gave – det er helt sikkert også noget, som de vil sætte pris på.