Har du bøvl med haveparasollen hver sommer? Måske er den svær at sætte op, og så er den måske endda tung at slæbe frem og tilbage fra garagen mellem sommer og vinter? Så er det måske på tide at skifte den gamle parasol ud med en fastmonteret markise, så du kan nyde din terrasse optimalt. Hos kvalitetsmarkiser.dk får du tilpassede markiser og solafskærmning, der passer perfekt til dit behov!

Tilpasset solafskærmning i højeste kvalitet

Efter en lang, kold og grå vinter er foråret er så småt begyndt at røre på sig. Dagene bliver længere, temperaturen stiger, og snart er det tid til at nyde en kold øl i solen. Men selvom solen er skøn, er vi danskere jo desværre ikke er helt nemme at gøre tilfredse; hvis den længe ventede sol er for skarp, søger vi typisk skygge. Der er heldigvis hjælp at hente!

På kvalitetsmarkiser.dk finder du et bredt udvalg af solafskærmning, heriblandt markiser, persienner og terrasseoverdækning. Du finder produkter, der egner sig til både erhverv og privat, så det er altså ligegyldigt, om du leder efter persienner til kontoret eller en markise til sommerdagene på terrassen hjemme i haven.

Kvalitetsmarkiser.dk lever op til navnet og tilbyder udelukkende produkter af højeste kvalitet fra samarbejdspartnere i Tyskland. Desuden beskæftiger kvalitetsmarkiser.dk sig kun med tilpassede produkter, der opmåles og produceres til den enkelte opgave. Det er derfor ikke muligt at bestille de produkter, du finder på hjemmesiden, direkte.

Kvalitetsmarkiser.dk tilbyder landsdækkende salg, service og montering af produkterne.

Kontakt kvlitetsmarkiser.dk på 22 94 17 60 for en uforpligtende samtale og et godt tilbud!