Tre projekter, der kan kræve, at du får en anlægsgartner til at hjælpe dig

Hvis du har lidt gør-det-selv menneske i dig, er der sikkert mange projekter i haven, hvor du tænker, at dem kan du da sagtens klare selv. Men der er også nogle projekter, der kan blive for store for dig. Hvor selve arbejdsbyrden kan gøre, at du er lige ved at knække nakken på det. De projekter bør du styre udenom og lade en anlægsgartner stå for i stedet.

Her kommer et bud på tre projekter, som du bør overlade til en anlægsgartner. Vi har taget udgangspunkt i de opgaver, som de kan hjælpe dig med at løse hos buus-ag.dk. 

1. Lægge en plan for projektet

Noget af det vigtigste kan faktisk være, at du får lagt en plan for hele projektet. Hvad vil du gerne have lavet? Hvor meget arbejde vil du gerne lægge i haven, når den er færdig? Og hvordan skal den overhovedet se ud? Alt det kan være svært for dig at skabe et overblik over og tit kan det være en god ide, at du netop har gjort det fra start af. Der kan en anlægsgartner være til stor hjælp for dig. Hos buus-ag.dk ser de på din have som helhed. Det er for eksempel både i forhold til, hvilke planter og hvilke fliser der skal være i haven. 

2. Anlæg af faskiner i haven

Nogle anlægsgartnere som buus-ag.dk kan også stå for at grave faskiner ned i din have. Gennem dem kan du lade regnvandet sive ned i grundvandet. Det er en klimavenligløsning, der er med til at gøre, at regnvandet ikke ender i kloakken, men i stedet bliver brugt som grundvand. Det kan også være, at du hellere vil have en regnvandssø eller et regnbed i haven, hvor det overskydende regnvand kan samle sig. Det kan være med til at gøre, at du både får en smuk sø og får gjort noget ved dit regnvand. 

3. Grønne støjhegn

Bor du i nærheden af en trafikeret vej eller et tog, kan der være så meget støj, at du ikke har lyst til at opholde dig i haven. Med et støjhegn kan du dog dæmme op for en del af støjen. Når du skal sætte sådan et op, kan det også være rart, at du har nogle professionelle anlægsgartnere til at hjælpe dig, så det kommer til at stå rigtigt. Hos buus-ag.dk kan de hjælpe med at lave flotte støjhegn, hvor der vokser planter op af. Det er med til at gøre hegnet til en naturlig del af haven.