Tucanclub.dk - eksklusiv swinger club for voksne

Skal der være gang i den fredag eller lørdag aften, og skal det være noget andet end den sædvanlige øl på den lokale – så skulle du prøve at tjekke Tucan Club. Tucan Club er et aldeles eksklusivt koncept for dig, som forventer lidt mere af dit selskabelige liv, og ikke er bange for at gå helt til kanten.

Hvordan fungerer Tucan Club

Først og fremmest skal det siges, at Tucen Club på ingen måde kan sammenlignes med en ordinær natklub eller et almindeligt diskotek. Tucan Club er for medlemmer; er man ikke medlem af Tucan Club, skal man erhverve sig et gæstekort til den pågældende aften – og en aften på tucan Club kræver telefonisk tilmelding. Tucan Club efterstræber at holde en vis standard og en hensigtsmæssig kønsfordeling.

Hvad sker der på en aften i Tucan Club?

I Tucan Club bestemmer du helt selv aftenens forløb. Du kan sidde i baren og socialisere med andre gæste, danse, eller begive dig ud på de helt vilde vover. Klubben stiller håndklæder, kondomer og glidecreme til rådighed, så der er nærmest ingen grænser for, hvad aftenen kan bringe. Tucan Club afholder utallige spændende events med forkellige temaer. Alt kan ske til Tucan Club skumfester, som afholdes med jævne mellemrum. Og til Tucan Club Extreme Nights kan alt ske, og du skal ikke blive overrasket, hvis du finder ud af, at det ikke kun er dans, der foregår på diskotekets dansegulv!

Er Tucan Club kun for par?

Du behøver ikke at være ledsaget af en partner for at få adgang til Tucan Club. Det tilstræbes dog, som før nævnt, at der opretholdes en nogenlunde ligelig kønsfordeling. Du skal ikke være nervøs for at dukke alene op i Tucan Club – alle er der for det samme, nemlig at møde nye mennesker på en åben og frisindet måde. Og hvad der sker i Tucan Club, bliver i Tucan Club!

Læs mere om Tucan Club på tucanclub.dk