Når man arbejder med catering og i storkøkkener, så har man brug for værktøj og tilbehør i den højestekvalitet. Med vores varmeskabe i rustfrit står er du sikret en sikker opbevaring og transport af din mad,så det er hygiejnisk forsvarligt. Vi forhandler mange slags varmeskabe, og har løsninger der passer tilbåde små og store køkkener. Vi er helt sikre på at du kan finde præcis det varmeskab, som du har brugfor, i vores store sortiment.

Opbevar mad sikkert og hygiejnisk

Al arbejde med mad bunder i vigtig viden om at kunne holde maden den rette temperatur, så det ersikkert for gæster at spise den. Her kan et varmeskab af høj kvalitet spille en stor rolle. Et varmeskab irustfrit stål er modstandsdygtigt over for bakterier, og det er derfor en god og effektiv investering for atholde hygiejnen i top.

Rustfrit stål sikrer en god hygiejne

Med rustfrit stål er du sikret en god hygiejne, og vores varmeskabe hjælper dig ekstra godt på vej, ved athave mange forskellige slags indstillinger, som gør det nemt for dig at holde din mad på den rigtigetemperatur. I vores store udvalg kan du finde modeller med én eller to døre og både høje og lavevarmeskabe. Vores varmeskabe kan justeres i temperaturer mellem 30-80 grader og nogle af dem heltop til 90 grader.

Kontakt os for mere information

Vi hjælper dig gerne med at finde det varmeskab, som er det rigtige for dig og din virksomhed. Det ervigtigt for os at du har de redskaber du skal bruge for at lave lækker mad til dine gæster, og vi gør derforen dyd ud af at hjælpe dig med at finde den bedste løsning. Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig meden god løsning.