Velsmag fra Nicolas Vahe

Nicolas Vahe er et brand, som henvender sig til alle, der har en interesse i gode råvarer. Nicolas Vahe tilbyder et fortryllende univers af velsmag, velbehag og stilsikkert design til priser hvor alle kan være med. Uanset om man er hjemmegående husmor, studerende, karrierekvinde eller familiefar, så har Nicolas Vahe gjort det nemmere at tilberede lækre og velsmagende måltider. 

Gourmet til gode priser

Nicolas Vahe har produceret en lang række lækre gourmet produkter, som kan forsøde hverdagen eller pifte en festlig aften op. Mest fremtrædende er de skønne pestoer, tapenader og olier, som ofte er krydret med en overraskende smagskomponent. Prøv eksempelvis olivenolien med citron over en ovnstegt kylling, eller pestoen af rucula og mandel til et spejlæg. Nicolas Vahe byder også på snackstænger af forskellige slags, som går godt til en tapenade eller pesto på et tapasbord. 

Salt med smag

Hvad brandet især er blevet landskendt for er dog de ualmindeligt gode salte, som alle kommer i en praktisk og funktionel – men også æstetisk – flaske med kværn i toppen. Saltene gør sig godt som fast inventar på spisebordet eller som hverdagskrydderi på almindelige retter. 

Saltene kommer i mange forskellige udgaver, men særligt god er varianten med rødbede og skalotteløg, som sagtens kan erstatte den almindelige salt i køkkenet. Den smukke lyserøde salt fremhæver smagen på en fin og afbalanceret måde i alle hverdagens retter. En anden populær udgave er salten med parmesan og basilikum, som er særdeles god på pasta, pizza og salat.

Til den søde tand

Nicolas Vahe har heller ikke overset den søde tand, som blandt andet kan svælge i lækkerier som udsøgt fransk nougat, fløjlsbløde chokolade trøfler eller små, fine skumfiduser.

Marmelade er også et område, som brandet scorer højt på. Her kommer de overraskende smagskombinationer igen på banen, og man kan blandt andet kaste sig ud i varianter som peber, chili og hindbær eller passionsfrugt og kokos. 

Hvor kan det købes?

Produkter fra Nicolas Vahe kan blandt andet købes hos Pindhus.dk, hvor man finder alle produkter nævnt ovenfor og mange flere. Her finder man også køkkenudstyr fra samme mærke samt kaffe og sirup af forskellige slags. 

Vil man forkæle sig selv lidt ekstra er det helt sikkert værd at prøve nogle af de skønne lækkerier fra Nicolas Vahe. Saltene og olierne kan nemt blive en integreret del af hverdagskøkkenet. Produkterne egner sig også perfekt som værtindegaver eller fødselsdagsgaver til andre, som synes det er spændende at eksperimentere i køkkenet.