Windows 10 Pro er noget af det bedste på markedet

Der er en grund til, at man løbende opdaterer styresystemer.

De skal både være tidsvarende og have den bedste ydeevne, der passer til den tidsalder, vi lever i – og de tider forandrer sig konstant, hvorfor man med kort tids mellemrum ofte ser nye versioner af tidligere styresystemer komme på markedet.

Det samme gælder det populære Windows-styresystem, der stadig er et af de mest benyttede styresystemer i både offentlig, privat og virksomheds-regi herhjemme.

Og netop det med at man ser, at styresystemet bliver brugt hos alt fra private mennesker til at være bundet op mellem flere computere og være den foretrukne løsning for firmaer og offentlige instanser, har medført, at Windows både laver Home- og Pro-versioner til deres styresystemer.

Hvis man således sidder som IT-ansvarlig i et firma og skal vælge et styresystem, som både IT-folkene kan redigere, kommunikere og styre fortrinligt og som samtidig er brugervenligt for de andre menige medarbejdere – og chefen – at benytte, så skal man vælge en Pro-version af Windows-styresystemet.

Et af de nyeste af Pro-versioner hedder “Windows 10 Pro” og er meget anbefalelsesværdigt at få implementeret i ens firma, hvis man ikke allerede har det.

Som udgangspunkt kan Windows 10 Pro det samme som Windows 10 Home, og så er det selvfølgelig opdateret og fungerer bedre end de tidligere versioner.

Det, som adskiller Pro fra Home i denne 10-version, er, at dette styresystem har flere tilføjelsesmuligheder, der gør det gavnligt at bruge i virksomhedssammenhænge. Specielt hvis der er flere computere, der skal håndteres på én gang.

Blandt andet er der mulighed for IT-folkene for at kunne yde fjernstyring fra deres hovedkontor, så de ikke fysisk skal ud til den enkelte medarbejder og hjælpe denne, og ej heller behøver medarbejderne troppe op hos IT-folkene hver gang, vedkommende oplever et IT-problem.

Endvidere er der mulighed for større data-kryptering, hvilket er fordelagtigt at bruge, hvis man har personfølsomme oplysninger på ens fælles-system, som man ikke ønsker, at andre får adgang til eller kan komme ind til.