Har du planer om at anlægge ny terrasse, eller er du bare træt af, hvordan din nuværende ser ud? Vil du bruge nogle helt andre materialer end dem, du bruger nu, eller er du bare ude i en lettere optimering? Uanset hvad er der gode råd at hente, når du vil bygge om eller finpudse, og vi giver dig her 4 af slagsen, så du kommer sikkert i mål med dit projekt.

Flise- eller træterrasse?

Det lyder helt vildt charmerende med en træterrasse, og det kan det helt sikkert også være, hvis du har tiden til at passe og pleje den. Træ er nemlig en del mere sårbart end fliser, og vedligehold er helt sikkert mere krævende med denne løsninger.

Vi anbefaler derfor som udgangspunkt, at du bruger havefliser, og du kan faktisk finde mange billige havefliser til dit projekt også.

Tilkøb en terrassevarmer

Hvis du allerede er ude i en stor omvæltning med din terrasse, kan du lige så godt gå hele vejen og købe en terrassevarmer til den. Med en terrassevarmer er der ikke længere kolde aftener eller morgener på terrassen, hvor man i virkeligheden gerne vil sidde både og nyde morgenkaffe og drikke et glas vin om aftenen.

Ja, det er en lidt større post, men hvis du har en familie, der nyder udendørslivet, er det en investering, som er værd at gøre sig.

Nu har du muligheden for en pizzaovn

Endelig kan bygge den selv, og det behøves faktisk ikke være så svært igen. Vi kunne godt beskrive det her, men det er en god idé at få nogle billeder og noget video på, så du er sikker på, at du forstår processen rigtigt. Der findes rigtig mange gode guides derude, som helt sikkert kan hjælpe dig sikkert i mål, så du kan nyde din stenovnspizza.

Elektroniske markiser

Hvis du er gået all-in, så køb en elektronisk markise tilpasset efter dine husmål. Selvom den danske sommer ofte er hit or miss, så vil der i perioder være rigtig varmt, og særligt det ældre publikum vil helt sikkert sætte pris på at kunne trække sig over i skyggen, når det bliver lidt for meget. Med en elektronisk markise behøves de ikke engang bevæge. Tryk på en knap og se magien udfolde sig.