Skal du have en god kop kaffe?

Hører du også til de mange danskere, som hver dag skal have minimum én kop kaffe for at komme godt i gang med dagen?

Sig bare “ja” med det samme, for der bliver drukket utroligt mange kopper mocca i Danmark, og måske er kaffe i virkeligheden hemmeligheden bag danskernes effektivitet – for som mundheldet siger “uden kaffe duer helten ikke“.

Når nu du drikker kaffe hver eneste dag, og sikkert også flere (mange) kopper om dagen, hvorfor så ikke gøre det til en ekstra stor fornøjelse at nyde de malede bønner, som optimalt set er opløst i varmt vand på mellem 93 og 96 grader.

Hvis du og dine kolleger virkeligt skal have god kaffe, som i den grad giver jer en god start på dagen, så skal du anbefale din chef af I køber et par industri kaffemaskiner, til jeres arbejdsplads.

Industri kaffemaskiner er allerede populære på mange arbejdspladser, i kantiner, på tankstationer, i storkøkkener, på barer og på restauranter – kort sagt på steder, hvor der bliver drukket mange kopper kaffe hver dag.Og I skal da også med på kaffebølgen!

Men hvilken maskine skal I så vælge, for udvalget er stort, og kvaliteten er høj, så der er en maskine for enhver (kaffe) smag.

Industri kaffemaskiner findes i mange forskellige størrelser lige fra den almindelige kolbe som indeholder 1,8 liter vand, til store espressomaskiner med plads til 12 liter vand, og med to haner, så I kan lave flere kopper af gangen. 

Desuden findes der maskiner som er fuldautomatiske og med to varmesystemer, og du kan også få en maskine med overophedningsbeskyttelse, så din kaffe ikke bliver alt for varm

Endelig findes der industri kaffemaskiner, som er gode til at opvarme glögg og glühwein, og det jo godt, når I skal spise juleknas og julehygge på kontorerne.

Tak for (god) kaffe.