Orijen hundefoder - når kun det bedste er godt nok til din hund

Når det handler om foder til hunde, gælder det om at vælge det, der indeholder så meget som muligt af det, hunden har brug for. Dette lyder umiddelbart simpelt, men desværre er mange hundeejere ikke opmærksomme på faren ved at fodre deres firbenede ven forkert. Det er vigtigt, at der ved valg af hundefoder tages hensyn til hundens alder, race, generelle sundhedstilstand og aktivitets niveau. Ellers kan man risikere, at hunden enten udvikler mangelsygdomme på grund af mangel på næringsstoffer, eller hunden udvikler overvægt og deraf følgende dårligdomme som følge af fejlernæring.

Orijen hundefoder – det naturlige valg

Hundens fordøjelsessystem er således indrettet, at det har vanskeligt ved at håndtere fødevarer som for eksempel korn. Korn er et fyldstof i mange former for billig hundemad, men hører ikke til blandt hundens naturlige kilder til næring, og må derfor forkastes.

Hundefoder fra Orijen er baseret på hundens naturlige fødeemner. I Orijen hundefoder anvendes friske råvarer, herunder fortrinsvis kød og grøntsager. Foder fra Orijen er inddelt i flere kategorier, som er skræddersyet til hunde i forskellige størrelser og i varierende aldre. Næringsindholdet i de enkelte Orijen fodertyper er tilpasset hundens næringsbehov – for eksempel skal hvalpe i voksealderen og med et højt aktivitets niveau have næring til at udvikle såvel muskler og knoglemasse som hjerne og organer, hvor en ældre hund typisk skal have en mere mager kost på grund af det lavere aktivitets niveau, men typisk skal bruge ekstra mineraler – for eksempel kalk – til at undestøtte knoglemassen, og essentielle olier til at smøre leddene.

Køb Orijen hundefoder online hos Barksnbones.dk

Hvis du leder efter en god webshop, hvor du kan købe det sunde og næringsrige hundefoder fra Orijen, skal du præve Barksnbones.dk – tidligere kendt som Trenddog.dk. Se hele udvalget af Orijen hundefoder samt oder fra andre kendte brands på Barksnbones.dk