Dine personlige svæverammer

Hvorfor skal man egentlig vælge nogle svæverammer?

Der er vel ikke så meget forskel på rammer, tænker du, og for mange mennesker er det også noget af det sidste, de gør sig tanker omkring, når de skal vælge den sidste del til deres tegning, maleri eller andet, der skal op at hænge på væggen.

Mange personer går mest op i, at det indrammede motiv er beskyttet bedst muligt, så der ikke kommer uheldige pletter på, at det bliver gulnet af solen eller generelt bliver påvirket af tidens tand. Det er også helt forståeligt og et punkt, som man skal gå op i med sit udvalgte motiv, men en indramning er så meget andet end “bare” at få noget i glas og ramme.

Du ønsker vel også, at rammen stemmer overens med det indrammede billede? Det duer jo ikke, hvis rammen slet ikke passer til det motiv, man har valgt, om de så skal svare nogenlunde overens i farve eller være to modsætningsfyldte kontraster.

Hvorfor ikke gå efter, at rammen er med til at fremhæve billedet, så det fremstår som om, at det svæver foran beskueren? Du kan næsten gætte, hvor vi vil hen, hvorfor netop “at svæve” er den illusion, som det giver ens motiv, hvis man vælger en svæveramme.

En svæveramme fungerer netop ved, at rammen træder lidt tilbage i forhold til motivet, hvorved det giver en fornemmelse af, at motivet svæver foran rammen.

Men ligesom med svæverammer er det som med alle andre rammer: Det kan være svært at finde lige den, der passer til ens motiv.

Heldigvis er der råd at hente hos Malericentralen-kreativ.dk, for de har mange forskellige typer svæverammer i både sort, guld, træ og en del flere, men det vigtigste og dejligste ved deres udvalg er, at rammerne laves lige efter dine mål, så dit motiv får den passende svæveramme!