Hårprodukter

1 & 2: En god shampoo og conditioner er uundværlige produkter på de fleste badeværelser. Nogle kan nøjes med at vaske hår én gang om ugen, andre hver anden dag, og så er der dem, der vasker hår hver dag. Uanset hvor ofte, du vasker hår, er det altid rart med en shampoo og conditioner, der dels matcher din hårtype og dels har en behagelig duft. Fint- trist- eller farvet hår? Kevin Murphy laver shampoo og conditioner, der er fri for sulfater og parabener, til alle hårtyper.

3: Tørshampooen fra Kevin Murphy er god til de travle dage, hvor du er nødt til at springe hårvasken over, men også hvis du ønsker at vænne dit hår til, at der skal gå længere tid mellem hver hårvask. Der kan du nemlig erstatte en hårvask eller to med tørshampooen.

4: Voks kan bruges af både kvinder og mænd. Der findes forskellige typer voks fra Kevin Murphy, alt efter om du ønsker en med stærk hold eller medium hold, og om du ønsker at din hårvoks skal have efterlade dit hår med et mat eller shiny finish.

5: Det sidste uundværlige Kevin Murphy produkt er hårbørsten. Kevin Murphy laver flere forskellige hårbørster til forskellige hårtyper og hårstyling, for en hårbørste er ikke bare en hårbørste. En børste med vildsvinehår er meget populær – ikke uden grund. En børste med vildsvinehår giver håret glans, fordi den naturlige fedtproduktion fra hovedbunden trækkes nænsomt ud i hårets længder. Smoothing Brush med vildsvinehår fra Kevin Murphy fås billigt hos emma.dk.

Kevin Murphy shampoo og voks til alle hårtyper

Vi er alle forskellige, og det samme er vores hår. Vi har også forskellige meninger om, hvordan vores hår skal styles, og til det har vi brug for gode hårprodukter. Kevin Murphy har hårproduktserier, der matcher forskellige hårtyper, uanset om det er shampoo, voks eller andre stylingprodukter. Fælles for dem alle er den skønne kvalitet, og at de holder, hvad de lover. Desuden er produkterne økologiske hvilket er positivt for dit hår og miljøet.

Kevin Murphy tilbud hos emma.dk

Hos emma.dk finder du et stort udvalg af billige Kevin Murphy hårprodukter. emma.dk er en fordelsklub, hvor du finder mange kendte mærkevarer til billige priser. Der er altid vanvittige tilbud. Derfor har du mulighed for at spare mange penge ved at købe eksempelvis Kevin Murphy shampoo eller hårvoks online hos emma.dk, hvor du udover attraktive priser får gratis levering, og dine pakker leveret til døren eller din valgte pakkeshop inden for 1-3 dage.