Æstetikken betyder meget for den unge generation. De lever et liv, hvor det især er gennem udseendet og deres indretning, at de kan udstråle personlighed og ambitioner. Derfor går de fleste af os – unge som gamle – også op i hvordan vi indretter vores hjem. Trendcorner.dk er det perfekte sted at finde lige det, du mangler til boligen.

Trendcorner.dk er en webshop, der forhandler forskellige artikler til interiør. De har et stort udvalg af eksempelvis lamper til alle husets rum, puder og sengetøj, keramik og vaser med mere. Det funktionelle og det æstetiske går smukt hånd i hånd med et bredt udvalg af glas, kopper, køkkenknive, proptrækkere, bakker og flere køkkenredskaber.

Der forhandles især nordisk design, men også internationale mærker. Fælles for varerne er det stilrene og minimalistiske look. Farverne rangerer fra dæmpede til mere iøjnefaldende, men alle møbler og pyntegenstande er designet med en nøje sans for harmoni i den enkelte genstand.

Nogle af de mærker der forhandles er HAY, Menu, Nordal og Meraki. Du kan både finde store og velkendte mærker og mindre mærker. Dette sikrer at der er noget for enhver smag, men også at du kan finde noget unikt, som du måske ikke finder ude i de fysiske butikker.

Lad dig inspirere af koblingen mellem funktionalitet og æstetik

Ingen af os kan undvære lys, og især i Danmark, hvor vintrene er lange og lyset sparsomt, er det vigtigt at have god belysning til de mørke eftermiddage. Derfor bliver vores valg af lamper ofte et kompromis mellem funktionalitet og æstetik, men det behøver det langt fra være. Vi har i norden længe været kendt for at koble brugbarhed med skønhed, og således også når der designes lamper.

Princippet kan tages med ind i børneværelset, hvor de fleste nok ikke tænker æstetik som den første prioritet. Her skal der nemlig tænkes praktisk, fordi både børn og voksne skal kunne komme til, og derfor ser man ofte mange opbevaringsløsninger på børneværelset.

Men indretningen behøver ikke være kedelig, bare fordi den skal være praktisk. Har du større børn, kan du med fordel inddrage dem i indretningen – prøv for eksempel at spørge dem om deres yndlingsfarve, og brug den som en ’rød’ tråd i indretningen.

Der er stor inspiration at hente i at tænke indretning som en mulighed frem for en pligt. Hvis du kobler funktionalitet med æstetik, får du et tidløst udtryk, og undgår derfor også at skulle ændre på det i mange år.