Pålidelig vvs-service hos Gustafsenvvs.dk

Hvis dit badeværelse er over tyve år gammelt, er det meget sandsynligt, at det stammer fra en tid, hvor der eksisterede andre krav til vådrumssikring. I dag er der temmelig strenge krav, og de nyere badeværelser, der opføres, holder derfor ret høje standarder. Med en gammelt badeværelse er der risiko for, at der med tiden er opstået revner og sprækker i fuger og fliser, igennem hvilke der kan trænge fugt. Og når fugt først er trængt ind i vægge eller gulv, er der dannet grobund for vækst af bakterier og svamp – noget, som kan være yderst bekosteligt at fjerne.

Derfor er det tilrådeligt at skifte badeværelset ud, hvis du for eksempel netop har erhvervet dig en ny bolig, hvor badeværelset er gammelt og forfaldent. Selv om der endnu ikke optræder skader, risikerer du at være ansvarlig, skulle uheldet være ude.

Skift dit badeværelse med en autoriseret vvs’er

Når du skal have renoveret badeværelset, er det en rigtig god idé at alliere dig med en erfaren vvs’er, som samtidig er autoriseret til at foretage indendørs vvs-arbejde. For det første vil vedkommende hurtigt kunne gennemskue, om de eksisterende rør er forsvarlige. Hvis rørene er meget gamle, eller tæt på at være gennemtærede, skal de skiftes. Og dette skal ifølge lovgivningen på området ske ved en autoriseret vvs’er.

For det andet skal eventuel flytning af afløb også udføres af en autoriseret vvs’er. Hvis du forsøger at gøre det selv, og det fører til skade på din eller din underbos ejendom, står du utroligt dårligt rent forsikringsmæssigt. Og en vandskade kan være rigtig dyr at udbedre.

Lad Gustafsen VVS stå for ombygning af badeværelse

Skal du have lavet dit badeværelse, kan du med fordel kontakte Gustafsen VVS. Her er moral og faglig stolthed i højsædet – det er det gode resultat, der tæller. Du kan læse mere, om, hvad Gustafsen VVS kan tilbyde, på Gustafsenvvs.dk