Er du og familien ved at forberede jer på sommerens forestående campingtur? Uanset om i er nybegyndere eller erfarne campister er det utroligt vigtigt, at i har udstyret i orden, inden i begiver jer ud i det danske land eller måske sydpå. Det rette campingudstyr kan være afgørende for, om det bliver en god tur, så brug gerne lidt ekstra tid på at vælge det helt rigtige, så i kan slappe af og nyde turen, uanset hvor den går hen.

Få hjælp til at vælge det rigtige campingbord

Et campingbord er ikke bare et campingbord. Der er faktisk rigtigt stor forskel i både pris og kvalitet. Derfor er det vigtigt, at du er opmærksom på dine behov og ønsker når du vælger campingbord. Hvordan camperer du og hvad skal dit campingbord kunne? Hvor mange personer er i, der skal sidde om bordet, og hvor ofte sidder i der? Disse er spørgsmål, som er værd at overveje i jagten på det ideelle campingbord til jer.

Børnefamilie eller seniorcampister?

Er i en børnefamilie på måske fire eller seks personer, skal jeres bord kunne holde til lidt af hvert samtidig med, at det skal have en vis størrelse. Måske er det en ide at dele jer op, og investere i et voksenbord og et børnebord. På den måde sikrer i jer også, at der er god plads, hvis i får gæster. Køb eventuelt et lille bord med indbyggede bænke til ungerne og et højt spisebord til jer selv.

Er i derimod et par, som nyder roen og hinandens selskab på turen, kan i måske nøjes med et mindre bord. Skal der være plads til gæster kan i naturligvis også købe et større et af slagsen. Det kan eventuelt være en ide at købe et rundt bord, da det ikke føles alt for stort til to personer, men samtidigt kan rumme mange flere, når der er behov for det.

Fastligger eller rundrejser?

Købet af campingbord afhænger ikke kun af behov og antal personer. Det er vigtigt at i vælger et bord, som passer til jeres campingstil. Er i fastliggere kan i godt investere i et stort og solidt bord, men rejser i meget rundt, er det vigtigt at tjekke, at det bord i vælger er let og handy at klappe sammen og transportere.

Forhåbentligt er i nu på rette vej til at vælge det ideelle campingbord til jeres næste tur ud i det blå!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *