Vælg den sikreste låsecylinder til din dør

Ved indflytning i en ny bolig – uanset om der er tale om et hus eller en lejlighed – bør en af dine første handlinger være at udskifte samtlige låse. Du kan ikke vide, hvor mange kopier af nøglerne til de nuværende låse, som er i omløb – det er ikke sikkert, at den forrige beboer har oplyst dig herom. Dertil kommer, at du reelt ikke ved, hvor gammelt det eksisterende låsesystem er. Gamle låsecylindre er nemme at gå til for eventuelle indbrudstyve. For det første vil de være temmelig slidte efter mange års daglig brug, hvilket gør dem nemmere at dirke op – enten ved hjælp af en dirk, eller blot med en skruetrækker. For det andet er en låsecylinder af ældre dato typisk ikke forsynet med særligt mange koder – måske kun fire eller seks – hvilket igen går dem nemmere tilgængelige.

Få en ny låsecylinder – det er aktiv forebyggelse af indbrud

Det er ikke sikkert, at du behøver at skifte hele låsen i din dør. I mange tilfælde er det fuldt ud tilstrækkeligt at erstatte den nuværende låsecylinder med en ny. Du kan også vælge at udskifte samtlige låsecylindre i alle døre i boligen – for eksempel hoveddør, køkkendør, kælderdør og sågar alten- eller terrasse dør – og på den måde få låsecylindre med identiske koder. Dette betyder, at du kun skal bruge én nøgle til samtlige døre i dit hus eller i din lejlighed – så slipper du for tunge nøglebundter.

Vælg en sikker låsecylinder fra Ruko hos laaserabatten.dk

Hvis du vil være på den helt sikre side, når du skal vælge låsecylinder til din dør, kan du med fordel vælge Ruko D12, som er forsynet med hele 12 koder, og dermed blandt de sikreste på markedet. Du finder låsecylinder fra Ruko D12 serien til ganske rimelige priser i den online shop på laaserabatten.dk