Den varmeste løsning

Når temperaturen og indeklimaet skal være helt perfekt, stabilt og energibesparende, så skal du investere i en varmepumpe fra Kinnan.dk

Kinnan.dk har i over 10 år leveret varmepumper til alskens forskellige kunder, der strækker fra alt fra private personer til større virksomheder og offentlige institutioner.

Ved den spæde start bestod udvalget af varmepumper af mærket Panasonic, men med tiden har sortimentet udviklet sig til også at gælde energibesparende varmepumper fra LG og Mitsubishi, der samtidig er udført i et tidløst design, hvilket er en smart fidus for dig som kunde, da du med en varmepumpe fra dem er garanteret en klimaløsning, der kommer til at holde i mange år.

Selvfølgelig skal du heller ikke stå med en overvældende opgave selv at skulle opsætte, montere og installere din varmepumpe. Den sag klarer Kinnan.dk også for dig, og bare rolig, deres montører er uddannede kølemontører, så du altid er sikker på, at opsætningen sker efter de specifikke lovkrav og specifikationer, der findes på området.

Vi tør næsten også vove den påstand, at der er ikke er den beboelse eller bygning, som Kinnan.dk ikke kan klare at opsætte en varmepumpe i. Måske har du et sommerhus, der trænger til at kunne levere den rette temperatur på alle tidspunkter, eller måske kunne dit enmandsfirma eller større entrerenepur-virksomhed have behov for at få et bedre indeklima, så dine medarbejdere får de bedste arbejdsbetingelser – den sag klarer de også.

Det kan også være, at dit udskænkningssted i form af en café eller en restaurant har brug for en bedre temperatur-regulator, så dine besøgende kan få den bedste oplevelse hos dig. Her kan Kinnan.dk også klare ærterne.  

Hvis du har det mindste tvivlspørgsmål til, hvilken slags varmepumpe du skal vælge, så har Kinnan.dk stor ekspertise og erfaring på området til at kunne rådgive dig til at foretage det bedste valg af en varmepumpe.