Miljørigtig varme

Du vil selvfølgelig både skåne miljøet og have varme, men kan disse to ting korrelere med hinanden? Det kan de faktisk, hvis du benytter Panasonic varmepumper.

 

Hvad er så det smarte ved at benytte en varmepumpe fra Panasonic?  

En varmepumpe fungerer ved, at den henter luften udenfor og omdanner den til den temperatur indenfor, som du gerne vil have. Faktisk skal du se teknologien som det omvendte af et køleskabs, da en varmepumpe ved at skifte mellem at sende kondenseret og fordampet væske rundt, og luftens energi bliver således forvandlet til varme. På den måde bliver miljøet ikke belastet på samme måde, som hvis man varmede op med for eksempel olie eller andre miljøskadende brændstoffer.

 

Det forklarer fidusen ved en varmepumpen, men hvad gør så en varmepumpe fra Panasonic speciel?

Udover selvfølgelig at anvende den førnævnte teknologi, så skal du ved en varmepumpe fra Panasonic stort set ikke tænke på vedligeholdelse. Når først du har fået opsat og startet din Panasonic varmepumpe, så har du dig en varmepumpe med lang levetid, der også er givtig rent økonomisk, og så er den energibesparende!

Du ender faktisk helt i energiklasse A++ med den bedste effekt og mindste udledning af CO2, og så er der faktisk en smart anordning tilknyttet en varmepumpe fra Panasonic: Du får nemlig en internettjeneste, der gør, at du kan kontrollere din varmepumpe, hvorend du er i verden, og derved regulere temperatuen, selvom du ikke fysisk er i nærheden af din varmepumpe. Du kan således bestemme temperaturen, hvor din varmepumpe er installeret, fra din tablet, smartphone eller desktop!

Generelt er den gode pointe ved at investere i en varmepumpe, at du har en fremtidssikret løsning, der ikke er baseret på fossile brændstoffer. Du får den bedste varmeløsning til en fornuftig pris med en varmepumpe fra Panasonic, så du altid kan være sikret en stabil varmetemperatur upåagtet, hvordan vejret er udenfor. Og så optager en Panasonic varmepumpe ikke særlig meget plads, og så er den udformet i et tidløst design. 

Et godt tip, når du skal købe din varmepumpe fra Panasonic, er at benytte Kinnan. De gør nemlig meget for at levere de bedste klimaløsninger fra netop Panasonic, og det har de gjort i mere end 20 år.

Kinnan giver gode garantiordninger, og så står de bredvilligt parate til at hjælpe dig med eventuelle tekniske spørgsmål til din nye varmepumpe. Hos Kinnan får du varmepumper, der lever op til alle standardkrav og sørger for mindst muligt energiomkostninger.