Er din virksomhed udstyret med fantastiske medarbejdere? Og ønsker du at forkæle disse medarbejdere, som hver dag arbejder benhårdt? Så kunne noget så simpelt som en frugtordning være en fantastisk idé, hvis din virksomhed ikke allerede er indehaver af det.

Der skal ofte ikke særligt meget til for at gøre noget godt til noget bedre. Og her kommer en frugtordning fra Firma-frugt.dk ind i billedet. Du har sikkert allerede de mest kompetente ansatte, som allerede udfører et fantastisk stykke arbejde. Her kan frisk frugt eller grønt være den ekstra gode i hverdagen, som kun øger motivationen hos dine ansatte. Og det kan være godt givet ud. Faktisk er firmafrugt til dine ansatte i et år billigere end én enkelt sygedag. Ja, du læste rigtigt. Så hvad venter du på?

Hos Firma-frugt.dk leverer de ugentligt mere end 125.000 stykker frisk frugt til virksomheder af enhver størrelse til København og omegn. Spørgsmålet er så, om din virksomhed også vil med på den populære ordning? Du skal blot tage stilling til, hvilken frugtordning du ønsker for din virksomhed. Her kan du vælge mellem flere frugtkurve, nøddeblandinger, juicer og andet snackgrønt. Herudover er du garanteret kvalitet og friskhed hver gang, da Firma-frugt.dk skifter deres udvalg af frugt ud afhængigt af årstiderne. Dagligt udvælger de nøje de frugter, som bliver sendt afsted til diverse virksomheder. Det er nemlig afgørende, at der hver gang er tale om en god og varieret smagsoplevelse.

Derudover vil der være personlig service, da der vil være en personlig chauffør tilknyttet din virksomhed. Og du vælger selv, om leveringen skal ske oppe på kontoret eller nede i receptionen. Når frugten er fordelt rundt i afdelingerne, tager chaufføren de tømte kurve med retur til genbrug og naturligvis til grundig rengøring.