HKSDK - sikkerhedssko af højeste kvalitet og standard

Blandt de mest kendte og velansete producenter af sikkerhedsfodtøj i Danmark finder vi HKSDK. I mere end tyve år har det danske brand profileret sig på markedet med sikkerhedssko af højeste kvalitet. HKSDK sætter en stor ære i at følge udviklingen, og er stedse på forkant med de nyeste teknologier, lige som den innovative producent kun anvender de letteste og mest slidstærke materialer, som er til rådighed. Sikkerhedssko fra HKSDK er altid state of the art. HKSDKs produkter sætter standarden for sikkerhedssko på internationalt plan, og der for kan du altid være sikker på, at du får fuld valuta for pengene, når du køber sikkerhedssko fra HKSDK.

Sikkerhedssko til alle behov fra HKSDK

Ud over de klassiske sikkerhedssko, som er særligt forstærket i snuden, kan HKSDK også præsentere et stort udvalg af sikkerhedssandaler, sikkerhedstræsko og andet værnefodtøj til forskellige behov. Sikkerhedssko er nemlig ikke bare sikkerhedssko – visse former for værnefodtøj er bedre egnet til visse typer brancher end andre. For eksempel er de smarte og solide sikkerhedstræsko særligt velegnet til arbejde i laboratorier, hvor man helst skal undgå statisk elektricitet, samt værksteder eller industrihaller, hvor der arbejdes med let antændeligt materiale. De stødabsorberende gummisåler, som absorberer op imod halvdelen af den negative energi, er nemlig samtidig antistatiske. Og de lette og luftige sikkerhedssandaler egner sig især til arbejde i varmt klima, for eksempel i storkøkkener eller i produktionshaller, hvor temperaturen og luftfugtigheden godt kan blive temmelig høj.

Køb HKSDK sikkerhedssko hos Ølholm Safety

Hvis du ønsker at forsyne dine medarbejdere med sikkerhedssko fra HKSDK, kan du med fordel købe dem i Ølholm Safetys online shop på olholm.dk. Her finder du sikkerhedssko og arbejdssko fra HKSDK og andre mærker så som Airtox, Brynje, Cofra, Elten, Euro-dan, Grispot, Heckel, Lavoro, Noknok, Jalas, Puma, Oxypas, Sievi, Safety jogger, Uvex, Terra, Solid Gear, Sixton, Sanita, Sika, Sixton og Terra til helt overkommelige priser.