Klippemaskiner til dyr og mennesker

Thordal.dk forhandler klippemaskiner til dyr og mennesker, sakse, plejemidler til dyr og meget mere. Webshoppen er det ideelle sted for dig, der skal have bugt med en ustyrlig hår- eller pelspragt.

Er du hunde- eller hesteejer, ved du højst sandsynligt, at en klipning kan hjælpe dyrene med at komme af med varmen om sommeren. Om vinteren kan en klipning også være en fordel, da pelsen tørrer hurtigere, hvis den er klippet. Til klipning af hunde og heste er det vigtigt at have det rette udstyr, så det bliver gjort ordentligt. Thordal.dk tilbyder bl.a. hundeklippere. Der er tale om klippemaskiner i høj kvalitet og af kendte mærker. Klipperne i sortimentet er nøje udvalgt og er meget solide.

Til hesteejeren tilbyder Thordal.dk også klippemaskiner, ligeledes i god kvalitet og som kan holde i mange år. Du finder klippemaskiner fra fabrikanter som bl.a. Heiniger, Andis og Oster, som alle er kendte mærker inden for klippeudstyr til dyr. Hos Thordal.dk finder du klippere som er næsten helt lydløse. Dette er en stor hjælp til mange heste, da den brummende lyd som mange klippere har, kan forskrække dem, og dermed give dem en dårlig oplevelse med klipning. Du finder også klippere som egner sig godt til klipning i hestens hoved og dens ben.

Udover at henvende sig til dyreejere, tilbyder Thordal.dk også et bredt udvalg af klippemaskiner til mennesker. Her finder du mærker som bl.a. Wella, der ikke kun udmærker sig inden for klippemaskiner, men generelt er et af de helt store og mest kendte mærker, når det gælder hårpleje.

Udover selve klippemaskinerne, forhandler Thordal.dk også ekstra tilbehør til maskinerne, herunder ekstra blade. Endvidere finder du hos Thordal.dk føntørrer, glattejern, barberknive og meget andet, alt sammen inden for området hårfjerning og styling.

Også til dyrene finder du plejeprodukter, f.eks. shampoo og børster til hesten, samt pelsplejespray til hunden og klippemaskiner til får.