Slip for timevis af rengøring og vedligeholdelse - vælg epoxy gulve til din bolig

Trægulve kan være smukke og indbydende i udseende – men de kan så sandelig også være det modsatte. For at et gulv af træ skal kunne holde sig smukt og strålende, kræver det et stort mål af vedligeholdelse og pleje. Et sæbebehandlet trægulv skal plejes mindst en gang om ugen, hvis det skal kunne holde til mange timers daglig slid. Og så vil det alligevel hurtigt komme til at se slidt ud, især hvis du har børn eller kæledyr, som forårsager ridser eller skrammer i gulvets overflade.

Skift til et epoxy gulv, og mærk forskellen!

Hvis du kan nikke genkendende til ovenstående scenarie, er du sandsynligvis også en smule træt af at skulle bruge så megen tid og energi på at vedligeholde dit trægulv. Så hvorfor ikke bare skifte til en mere slidstærk og holdbar gulvbelægning? Med et epoxy gulv får du et gulv, som på én og samme tid er smukt og slidstærkt. Et epoxy gulv behøver ikke at være gråt og kedeligt. Du kan sagtens få tilpasset dit epoxy gulv 100% til dit hjems farver og generelle udtryk. Så uanset om du ønsker et højglans poleret epoxy gulv, eller du vil gå efter det mere industrielle beton eller cement look, kan du få et epoxy gulv, som præcist modsvarer netop dine ønsker og præferencer.

Nem rengøring og vedligeholdelse af gulv med et epoxy gulv fra Vestbjergepoxygulve.dk

Ud over det, at du undgår dybe ridser og skrammer i den særdeles modstandsdygtige overflade, som kendetegner et epoxy gulv, får du den ekstra bonus med i købet, at rengøring bliver meget lettere. Epoxy gulve har en smudsafvisende overflade – du kan spilde nok så meget the, kaffe, rødvin eller saftevand på dit epoxy gulv, og det vil ikke danne pletter, da gulvet ikke suger væsken til sig. Rengøring klares med helt almindeligt vand og sæbe – og dit epoxy gulv er helt vedligeholdelsesfrit! Læs mere om mulighederne med epoxy gulve på Vestbjergepoxygulve.dk