Sug slammet (helt) væk

Kender du udtrykket at “lokummet brænder” – det er egentlig et lidt pudsigt udtryk, og ikke speciel sobert.

Ikke desto mindre, er det et alment kendt udtryk, som du måske endda selv har benyttet på et tidspunkt, hvor du stod over for en svær situation, som bare krævede action fra din side, lige med det samme.

Og det er også essensen i det udtryk – et problem, som er alvorligt, og hvor der kræves øjeblikkelig handling.

I sådan en situation er det en stor fordel, hvis du har en rigtig dygtig person i nærheden, og gerne en fagperson, som kan rage kastanierne ud af ilden.

Det kunne jo blandt andet være, hvis du stod og havde akut behov for et firma med ekspertise i slamsugning.

Og lige præis sådan et firma er Norva24.dk. De rykker ud på dit mindste vink, 24 timer i døgnet, når du seriøst har behov for det.

Det kan være at din kælder er oversvømmet med vand, måske skal du have renset eller tømt en gylletank eller måske er du en virksomhed, som skal have tømt et procesanlæg. Eller hvad med et rensningsanlæg, som skal have tømt nogle bassiner?.  

Uanset om du er privatperson, en offentlig institution, et boligselskab eller en virksomhed, så har Norva24.dk altid dygtige folk på vagt, som er klar til at hjælpe med alle tænkelige opgaver, inden for slamsugning.

Du kan også få din egen skræddersyede løsning, som passer til netop dit behov. Under alle omstændigheder, så rykker Norva24.dk ud med deres specialudstyr, og leverer branchens bedste løsninger til dig og deres mange andre kunder.

Men er det ikke noget der sviner, og måske endda forurener, kunne nogle måske tænke. Men du og alle andre kan være ganske rolige.

For Norva24.dk er nemlig miljøcertificeret efter den såkaldte ISO 14001-standard, som betyder, at firmaet ikke blot overholder alle regler og retningslinier inden for miljø, men oven i købet arbejder på at skabe forbedringer, så de kan blive endnu bedre til at nedbringe eventuelle påvirkninger af miljøet.

Og det er jo rart at vide, at de slår 2 fluer med et smæk – løser opgaven med deres slamsugningsudstyr, samtidig med at de gør opgaven mere og mere miljøvenlig.

Nu har du læst og lært mere om Norva24.dk og måske kan du nu bedre forstå, hvorfor artiklen indledte med at tale om at “lokummet brænder”. Det er vel nok det mest rammende udtryk, hvis en kloak flyder over, og der skal ringes efter branchens dygtigste slamsugerfirma.

Og udtrykket skal selvfølgelig ikke tages bogstaveligt!