Står du foran en større renovering af hjemmet, og ved du ikke helt, hvor du skal starte? Mange er gået i gang med at bygge om under corona, fordi tiden endelig er til det – og pengene, nu hvor vi alligevel ikke kan rejse. Vi vil i denne artikel give et par gode råd med på vejen, når du skal i gang med badeværelset.

Dit toilet kan godt blive pænt

I mange nyere hjem hænger selv toiletkummen på væggen, og det giver bare et nyt og moderne udtryk til badeværelset. Det behøves ikke være den store og solide porcelænsblok, som fylder hele gulvet, og hvor det er besværligt at rengøre. Toiletkummer behøves heller ikke koste alverden, men det kan godt være, at du skal have lidt hjælp med at installere det nye toilet.

Husk at fuge ordentligt

Det er altid lidt specielt med vådrum, fordi man skal bruge andre materialer, og man skal være sikker på, at de våde overflader ikke lader vandet trænge ind, fordi det er sådan, vandskader starter. Her udgør fugerne en vigtig rolle, fordi de vil blive udsat for en masse væske. Sørg derfor for, at der absolut ingen sprækker er, da de kan udvide sig med tiden.

Hav et overblik over installationer inden byggeri

Ved du, om du skal have vaskemaskine, tørretumbler og håndklædetørrer på dit badeværelse? I så fald skal du lave overvejelsen, inden du går i gang med at renovere. Resultatet bliver meget pænere, hvis du tænker installationerne ind i designet af rummet, fordi ledninger og rør gemmes væk. Badeværelset skal helst være nydeligt, rent og give velvære.