Hvis I har stald, så kender I helt sikkert til de daglige udfordringer, der kan opstå. I ved helt sikkert også, at med det rette staldtilbehør så kan I komme en del af disse udfordringer til livs. Staldarbejde kræver ordentligt udstyr og tilbehør, og lige nøjagtig det, kan I finde hos Staldinventar.dk, der tilbyder et stort udvalg af forskelligt staldtilbehør i god kvalitet og med lang holdbarhed. Optimere jeres daglige rutiner med tilbehør lavet af gode materialer.

Staldtilbehør til alle stalde

  • Fodertrug: Et godt fodertrug er uundværlig i en stald, da det er vigtigt, at alle dyrene har fri adgang til foder. Trugene fås i mange forskellige størrelser – alt fra 12 liter til 100 liter, og I kan finde versioner der er velegnet til indendørs såvel som til udendørs brug.
  • Spande: Det lyder måske indlysende, men en god spand kan gøre underværker i det daglige arbejde. Foderspandene fås i størrelser, der varierer fra 5 til 70 liter, og med eller uden låg.
  • Høhække: Flere forskellige modeller, der kan monteres på lige flader eller i hjørner, så I kan finde den model der passer ind i jeres bokse.
  • Fodervogne: Kvalitetsvogne i forskellige størrelser fra de førende mærker Ravendo og La Buvette.
  • Trillebør: Trillebøre i høj kvalitet, der kan anvendes til alverdens opgaver. I kan finde trillebøre der er særligt velegnede til forskellige formål.
  • Vandforbrug: Det er rigtig vigtigt, at dyrene altid har fri adgang til vand. Derfor kan I også her finde drikketrug, der er frostfri såvel som ikke-frostfri. Om det er drikketrug eller –kopper, der passer bedst til jeres behov, så kan I få jeres behov dækket.

Se flere forskellige modeller, versioner og størrelser under de enkelte kategorier og find præcis det staldtilbehør, der kan optimere jeres staldgang og gøre den mere overskuelig.