Hos Ekkomed kan du finde den anerkendte og kvalitetssikrede aquasonic gel, som bruges til ultralydsscanninger. Hos Ekkomed forhandler vi udelukkende produkter, der er af den bedste kvalitet, så du og dine patienter får den bedst mulige oplevelse. Gå på opdagelse i vores solide sortiment af aquasonic gel allerede i dag.

Stærkt udvalg

I vores sortiment finder du både store dunke med aquasonic gel på op til 2500 ml. Derfor finder du naturligvis også smarte gel kits, som kan give dig en hjælpende hånd med at distribuere det over i mindre beholdere, til konsultationen. Derudover finder du også mindre varianter af aquasonic gel på de 250 ml. Vi har både den anerkendte Parker Aquasonic gel, men også vores egen helt eminente ultralydsgel.

En verden af medicinsk udstyr

Hos Ekkomed finder du som sagt alt, hvad du har brug for til din klinik eller til et hospital. Findes det ikke umiddelbart på vores hjemmeside, så kontakt os endelig, så vi kan bestille det hjem til dig. Vi har alt til den lille klinik såsom blodtryksmålere, injektionsnåle og hudvenlig sæbe, men også større maskiner til hospitaler. Hvis du har spørgsmål til vores produkter, så står vi altid klar til at hjælpe med at give dig svar.

En fantastisk service

Hos Ekkomed værner vi om vores relationer med vores kunder. Det gør vi ved at levere en fantastisk service, men også produkter, som folk kan stole på virker. Vi forstår at det at være i en sundhedsfaglig kontekst skal være en tryg proces og det starter med det rette udstyr, der fungerer. Du kan derfor trygt handle dit medicinske udstyr hos os.