Når det kommer til alle procedurer indenfor den medicinske verden er det vigtigt at have det rigtige udstyr, så begge parter føler sig trygge. Når du handler medicinsk udstyr hos Ekkomed er du garanteret at få produkter ind ad døren, som er kvalitetssikrede. Derfor finder du naturligvis også de bedste injektionsnåle på markedet hos os.

Ergonomiske håndtag

Vores injektionsnåle findes naturligvis med ergonomisk håndtag, hvilket gør oplevelsen og udførelsen bedre for både dig og patienten. Samtidigt passer du på dine fingre ved at bruge ergonomisk håndtag. Vores injektionsnåle findes derudover med posi-stop samt en tilbageholdelsesfjeder, som begge bidrager til den trygge og sikre proces. Med de rette injektionsnåle sørger du altså for at skrue op for trivslen på din klinik.

En verden af medicinsk udstyr

Hos Ekkomed finder du meget mere end blot injektionsnåle. Vi sælger også maskiner til ultralyd, men også de mere hverdagsessentielle ting såsom hudvenlig sæbe og håndsprit som er et musthave. I vores diagnostik afdeling finder du ydermere alt til den almindelige praksis, så som pandelamper, reflekshamre, og blodtryksmålere. Ligegyldigt hvad du leder efter til din praksis, så kan du finde det her.

Råd og vejledning

Hos Ekkomed har vi flere års erfaring indenfor medicinsk udstyr, hvilket betyder, at du roligt kan handle hos os. Lige meget hvad du søger, om det er større maskiner til MR eller ultralyd, eller om det er mindre udstyr til gynækologiske undersøgelser eller til undersøgelser af øre, næse eller hals, så kan vi hjælpe. Vores trofaste og tilbagevendende kunder er et bevis på, at vi lever op til vores ord. Hvis du har brug for råd eller vejledning, eller bare har spørgsmål til vores udstyr, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig.