Askebrænde er billigt og godt brænde

Leder du efter brænde, der har en god brændværdi og en billig pris, er askebrænde et rigtig godt bud på brænde for dig. Det har en meget høj brændværdi, kun lidt lavere end egetræ. Samtidig er det forholdsvist hurtigt om at tørre, hvilket gør, at det får en lavere pris. Dermed er det netop virkelig godt brænde til en lav pris. 

Der er flere forskellige steder, hvor du kan købe askebrænde af god kvalitet. Skal du have leveret det i Østjylland, er det en god ide for dig, at du bestiller det via strandgaardsbraende.dk. De leverer i Odder, Aarhus, Vejle og Silkeborg for bare at nævne nogle af de større byer i deres område. 

Alt deres askebrænde leveres tørret, hvilket gør, at du kan bruge det med det samme, du modtager det. Du behøver derfor ikke at tørre det, inden du tager det i brug. Det er en meget stor fordel for dig, da det er både plads- og tidskrævende, hvis du skal vente på, at brændet tørrer. Med det tørre brænde skal du bare sørge for at opbevare det på et tørt sted. Så kan du tage det, som du skal bruge. 

Askebrænde har en dejlig lugt, hvilket er med til at gøre, at du netop får den hyggelige duft af brænderøg i huset, når du køber det. Det er derfor på alle måder et godt valg for dig. 

Brændet i asketræ fra strandgaardsbraende.dk bliver ovntørret, inden du får det leveret. Det gør, at der er max 10 % vand i. Derfor vil det brænde rigtig godt, når du bruger det. Når du bruger dit brænde, må det ikke være for vådt. Det er derfor meget vigtigt, at det er tørt. Hvis du selv skal stå for at tørre det, kan det dog blive langt sværere for dig at vurdere, hvornår det er klart.