Når du indretter og dekorerer din bolig med tapet, får du en unik mulighed for at personliggøre dit hjem. Hos Tapetekspterten.dk har vi samlet et af Danmarks mest alsidige udvalg af tapet, og vi har helt sikkert også et design, der passer til det rum, du er på udkig efter tapet til. Hos os kan du frit vælge imellem et utal af store og små mønstre og farver i alle rengbuens nuancer. Vores tapeter fås i flere forskellige prisklasser, som passer til både større og mindre budgetter. Derudover har vi altid tapet på tilbud, hvilket giver dig muligheden for at spare mange penge. På vores hjemmeside har vi dedikeret en kategori kun til udsalgsvarer, hvor du kan finde alle vores tapetrester samt tapet, som vi har indkøbt til en særligt god pris og derfor sælger videre til samme.

Tapet til alle

Hos Tapeteksperten.dk har vi delt vores tapet op i kategorier, hvilket gør det nemt at overskue vores brede sortiment. Til inspiration anbefaler vi dig blandt andet at tage et kig på kategorierne skandinavisk design, retro, køkken, orientalsk, vintage og damask. Vi har tapet i skinnende guld, sølv og bronze, og foretrækker du ensfarvet tapet, vil du med garanti blive positivt overrasket over, hvor stort et præg ensfarvet tapet kan sætte på et rum. Foretrækker du tapet, hvor farvepaletten er mere i spil, så tag et kig på vores tapet med små mønstre, som er diskret og roligt at observere på afstand, eller på vores udvalg af klassiske og tidsløse stribede tapeter. Vi anbefaler brede striber til store rum og smalle striber til små rum. Har du et ønske om at sætte prikken over i’et med rustikt tapet, har vi naturligvis og det på lager. Vores rustikke tapet har naturlige overflader lavet af eksempelvis mursten, beton, træ og marmor. Du kan også vælge at invitere naturen indenfor og skabe en særlig atmosfære med tapet med illustrationer af naturen såsom fugle, blomster, planter og andet grønt.

Tapeteksperten.dk er klar til at hjælpe dig

På Tapeteksperten.dk kan du udover en verden af tapet også finde alt det tilbehør, du skal bruge til at sætte tapet op på professionel vis, herunder klisterkoste, tapetknive, tapetbørster, tapetsakse og rulleklister. Skal du bruge meget tapet, så kontakt os og hør nærmere om vores favorable mængderabatter. Vores engagerede medarbejdere sidder klar med kompetent vejledning og gode råd på telefon +45 70 20 76 77 og mail mail@tapeteksperten.dk.