Når du investerer i en luft til vand varmepumpe, kan du se frem til betydelige økonomiske besparelser. Det skyldes, at luft til vand varmepumper modsat andre velkendte varmekilder såsom elvarme, olie- og gasfyr bruger meget lidt strøm. Når du installerer en luft til vand varmepumpe i dit hjem, øger du desuden også din boligs salgsværdi gennem energiforbedringerne. Alle de luft til vand varmepumper, du finder hos Danskvarme.dk, kan kobles på gulvvarme og radiatorer, og de er naturligvis både driftssikre og nemme at betjene.

Derfor skal du investere i en luft til vand varmepumpe

Der findes mange gode grunde til, at du bør investere i en luft til vand varmepumpe. Vi har samlet de fire vigtigste her:

1) Du kan spare mange penge ved at udskifte din nuværende energiløsning til en luft til vand varmepumpe. Med en luft til vand varmepumpe sparer dunemlig helt op til 60% på din varmeregning.

2) Med en luft til vand varmepumpe installeret i dit hjem vil du hurtigt opdage, at indeklimaet bliver betydeligt forbedret. Og selvom det ikke nødvendigvis kan mærkes eller ses, bliver indeklimaet også sundere. Moderne varmepumper begrænser forekomsten af partikler, virusser, bakterier og pollen med helt op til 99 %. Hvis nogen i din husstand har allergi, er dette ikke blot en fordel men også en forbedring af deres livskvalitet.

3) Selvom en luft til vand varmepumpe kan virke som en stor investering, kan du glæde dig over, at investeringen oftest er tjent hjem på et til seks år. Luft til vand varmepumper fra Danskvarme.dk har en levetid på 20 år, hvilket betyder, at du er i overskud i alle de år, der går, fra du har tjent varmepumpen hjem igen.

4) Med en luft til vand varmepumpe bidrager du til en grønnere fremtid for os alle sammen. Luft til vand varmepumper er et miljøvenligt alternativ til andre gængse varmekilder såsom elvarme, oliegas og naturgas.

Sådan fungerer luft til vand varmepumper

Luft til vand varmepumper omsætter den varmeenergi, der findes i luften, til vand, som føres videre til varmtvandsbeholderen. Derfra ledes det opvarmede vand videre til bygningens radiatorer, som opvarmer huset og brugsvandet. Det eneste, en luft til vand varmepumpe kræver, er luft og el. I danske hjem kan man derfor hurtigt og nemt få installeret en luft til vand varmepumpe.