Få lys og flere rum på en gang med en New Yorker væg

Har du brug for at have et rum mere i boligen? Det kan være, at du gerne vil have et kontor, hvor du kan lukke døren, mens resten af familien er i stuen. Det kan også være, at du har brug for et ekstra soveværelse til dig selv, fordi børnene er blevet så store, at de skal have hver deres værelse. Det kan være, at du har pladsen til at gøre et større rum mindre, men at du synes, det vil være synd at lukke helt af for lyset. Fordi det vil gøre begge rum lidt mørkere. 

I det tilfælde er det en god ide for dig, at du vælger at sætte en New Yorker væg op. Det er en væg med en metalramme, hvor der sidder ruder imellem. Væggen går fra gulv til loft og har en dør, så det er muligt at lukke af ind til rummet. Det gør, at du kan skabe et rum i rummet uden at skulle lukke af for lyset. 

En glasvæg er selvfølgelig ikke helt lydtæt, så det er vigtigt, at der godt må være lidt larm på den anden side. Men hvis du for eksempel har delebørn, hvor de kun bor hos dig noget af tiden, kan det være en smart løsning til at skabe et ekstra værelse, så I kan blive boede i jeres hjem noget længere tid. Så er det kun noget af tiden, du vil være generet af, at dine børn står tidligere op end dig. Du kan have nogle gardiner, som du kan hive for, når du gerne vil have privatliv i dit soveværelse. 

Løsningen er også smart, når du gerne vil skabe et hjemmekontor. Når du kan se gennem ruderne, kan du for eksempel holde øje med dine børn, der leger på den anden side, samtidig med, at du kan få noget mere ro til at arbejde.