Hvis du gerne vil holde insekter ude fra din bolig, kan du med fordel opsætte nogle trådgardiner. Udover gardinernes praktiske funktion, giver de også din bolig et utroligt flot og æstetisk udtryk, der leder tankerne hen på mere eksotiske destinationer. Særligt, hvis du vælger at kombinere gardinerne med de mere konventionelle panelgardiner, kan du give din bolig et helt unikt udtryk.

Fordelen ved et trådgardin

Når du opsætter et trådgardin, kan du som sagt holde insekterne ud, men samtidig også få frisk luft ind i dit hjem. Derfor er denne slags gardiner også en stor fordel at have om sommeren. Foruden den friske og insektfrie luft, giver gardinerne dig også et vidunderligt farvespil, som du kan beundre dag efter dag. Det gør også gardinerne til et mere æstetisk alternativ til det velkendte fluegardin.

Undgå, at dit gardin snorer sig sammen

Når du skal købe et trådgardin, er det vigtigt, at du vælger et, der ikke snor sig sammen. Hvis gardinet snor sig sammen, vil det nemlig ikke kunne holde insekterne ude. I stedet vil de få rig mulighed for at komme ind i din bolig. Derfor er det essentielt, at du vælger et gardin, hvor trådene ikke har en tendens til at vikle sig ind i hinanden.

Vælg en farve, der harmonerer med din bolig

Det er naturligvis også vigtigt, at dine gardiner er i en farve, der harmonerer med din boligs øvrige udtryk. Hvis du vælger en farve gardiner, der går imod dit hjems indretningsstil, giver det et ubalanceret look. Derfor er det også en god idé at besøge en butik eller webshop, der kan tilbyde dig et stort farvemæssigt sortiment. Du kan selv vælge, om du skal bruge gardiner i en neutral, hvid farve, en dramatisk sort eller måske noget helt tredje. Det vigtigste er blot, at farven supplerer din bolig og gør den bedre.