Skab liv på kontoret eller i receptionen med kunstige plantevægge

Der er mange fordele ved at gøre smukke, grønne planter til en del af eens dagligdag. For det første peger alle undersøgelser på, at naturen gør os i bedre humør og løfter ånden, uanset om man går rundt derhjemme eller er på kontoret. Arbejdet med planter kan være direkte terapeutisk, men alene det at være omgivet af grønt kan have en opløftende virkning på sindet, uagtet om man befinder sig med hænderne i mulden eller ej.

For det andet er planter med til at give rummet en indbydende atmosfære. Selv det mest triste og grå kontor landskab eller den koldeste reception kan få et gevaldigt løft med grønne planter anbragt rundt omkring. Du behøver ikke lave en decideret atrium gård ud af din kontorbygning – enkelte krukker eller kummer med gulvplanter, eller måske en flot plantevæg, som kan dække hele – eller dele af – din kedelige beton væg i receptionen eller på andre fælles områder.

Køb en kunstig plantevæg, og slip for besvær og allergi

Den største ulempe ved at befolke sine kontor arealer med grønne planter er, at sådan nogle skal vedligeholdes. Ud over det, at grønne planter som oftest skal vandes dagligt, er der også et stort arbejde forbundet med udskiftning af jord og ompotning, gødning af planterne, samt opsamling af visne blade, som drysser på gulvet. Der ud over har planter det med at være tilholdssted for diverse insekter, edderkopper og andet småkravl, som de færreste ønsker at dele arbejdsplads med. Og planter kan blive syge, hvilket medfører, at man kan blive nødt til at skifte hele plante parken ud, da de kan smitte hinanden. Mug og bakterier trives fint i potteplanter – og det kan give et dårligt indeklima på kontoret, hvilket må siges at være stik imod hensigten.

En anden ulempe er risikoen for, at allergikere blandt medarbejderne kan reagere på de grønne planter. En allergisk reaktion – også selv om den falder i den milde ende – kan være skadelig for velvære og produktivitet. Til alt held kan du løse problemet ved at anvende kunstige planter i stedet for levende planter. Kunstige planter anno 2018 er nærmest ikke til at skelne fra rigtige grønne planter – og så slipper du for såvel besvær som snøften og nysen.

Køb en kunstig plantevæg online hos kunstige planter.dk

Med en plantevæg bestående af kunstige planter behøver du ikke at bekymre dig om vanding og øvrig vedligeholdelse af planterne. På kunstigeplanter.dk kan du købe plantevægge i metermål. Læs mere på kunstigeplanter.dk