Kribler det i fingrene for at komme i gang med et nyt smykkeprojekt? Så kan græske keramikperler være lige det, der stiller kløen for dig og får de kreative fingre i gang. Tag et kig på de flotte græske keramikperler fra Amaida og bliv inspireret allerede i dag.

Rustikke, flotte perler

Iblandt vores sortiment hos Amaida finder du flotte keramikperler i form af fine små stjerner. Keramikperlerne er 9 mm. Deres fine mønster og form gør at de egner sig især godt og henvender sig især til kreative projekter med unge og børn. Keramikperlerne findes i flere forskellige farver, så det er kun fantasien der sætter grænser for de utallige farvekombinationer, du kan kreere med dem.

Fantastisk udvalg af perler

Ønsker du at lave halskæder eller armbånd eller noget helt tredje af andet end keramikperler, så finder du hos Amaida et bredt udvalg af de mest fantastiske perler. Vi har både smukke, funklende glasperler eller de vintage-lignende ferskvandsperler, som man så ofte ser i gamle film, eller rustikke og robuste stenperler til dig, der ønsker et mere råt og naturligt look. Du finder også mere eksklusive perler såsom Swarowski perler. Gå på opdagelse i vores brede sortiment og find lige præcis de perler, som giver dig lyst til at gå i gang med et nyt projekt.

Stærke priser

Hos Amaida mener vi at alle skal have lov til at være kreative. Derfor finder du hurtigt ud af, at vores perler sælges til gode priser og du kan ofte finde gode tilbud på vores hjemmeside. Har du spørgsmål til nogle af vores produkter, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig.